panas dianjurkeun

XUZHOU arulin irigasi parabot CO., LTD.

DL50PYC Irigasi semprot Gun

XuZhou arulin Irigasi Equipment CO., LTD.

DL80 nangtung Arm semprot Gun

XuZhou arulin Irigasi Equipment CO., LTD.

DLS-50PYC24 ° nangtung kango Gun

XuZhou arulin Irigasi Equipment CO., LTD.

XUZHOU arulin irigasi parabot CO., LTD.

Tentang Kami

Xuzhou arulin Irigasi jeung drainase Equipment Co., Ltd. nyaéta parusahaan specializing dina produksi sarta ngolah sprinklers, sprinklers 50PYC, asesoris sprinkler jeung produk sejen, kalawan sistem manajemen kualitas lengkep jeung ilmiah.

Pikeun nempo leuwih seueur
Menyemprot gun kalawan rupa-rupa spésifikasi béda tina nozzle nu,
filter cai adjustable kana hadé ngahasilkeun partikel cai leutik tur seragam
WhatsApp Online Chat!