REKOMANDUAR HOT

Xuzhou Delong UJITJEN EQUIPMENT CO., LTD.

DL50PYC Ujitja Spray Gun

Xuzhou Delong Irrigation Equipment CO., LTD.

DL80 Vertical Arm Spray Gun

Xuzhou Delong Irrigation Equipment CO., LTD.

DLS-50PYC24 ° vertikale Rocker Gun

Xuzhou Delong Irrigation Equipment CO., LTD.

Xuzhou Delong UJITJEN EQUIPMENT CO., LTD.

Rreth nesh

Xuzhou Delong Ujitjes dhe Kullimit Equipment Co, Ltd, është një kompani e specializuar në prodhimin dhe përpunimin e sprinklers, sprinklers 50PYC, pajisje spërkatës dhe produkte të tjera, me një sistem të plotë dhe shkencor të menaxhimit të cilësisë.

PËR Shiko më shumë
Llak armë me një shumëllojshmëri të specifikimeve të ndryshme të hundë,
filtër të ujit të rregullueshme për të prodhuar më të mirë grimca të vogla dhe uniforme të ujit
WhatsApp Online Chat!