HOT ПРЕПОРАЧАНО

Xuzhou DELONG опрема за наводнување CO., LTD.

DL50PYC наводнување спреј пиштол

Xuzhou Делонг опрема за наводнување CO., LTD.

DL80 Вертикална Рака спреј пиштол

Xuzhou Делонг опрема за наводнување CO., LTD.

DLS-50PYC24 ° Вертикална Рокер пиштол

Xuzhou Делонг опрема за наводнување CO., LTD.

Xuzhou DELONG опрема за наводнување CO., LTD.

за нас

Xuzhou Делонг наводнување и одводнување опрема копродукции, Ltd е компанија специјализирана за производство и преработка на прскалки, 50PYC прскалки, прскалки додатоци и други производи, со целосна и научен систем за управување со квалитетот.

За да видите повеќе
Спреј пиштол со различни спецификации на четката,
прилагодување на филтер за вода за производство на подобро мали и униформа честички вода
WhatsApp Онлајн Chat!