HOT Dianjurake

Xuzhou Delong ngilekake EQUIPMENT CO., LTD.

DL50PYC Cans Spray Gun

Xuzhou Delong Cans Equipment CO., LTD.

DL80 vèrtikal Arm Spray Gun

Xuzhou Delong Cans Equipment CO., LTD.

DLS-50PYC24 ° vèrtikal Rocker Gun

Xuzhou Delong Cans Equipment CO., LTD.

Xuzhou Delong ngilekake EQUIPMENT CO., LTD.

Babagan awake dhewe

Xuzhou Delong Cans lan got Equipment Co., Ltd. punika perusahaan wasis ing produksi lan Processing saka sprinklers, sprinklers 50PYC, aksesoris sprinkler lan produk liyane, karo sistem manajemen kualitas lengkap lan ngelmu.

TO Pirsani
Semprotan gun karo macem-macem specifications beda nozzle,
Filter banyu luwes kanggo luwih gawé partikel cilik banyu lan seragam
Tampilan Online Chat!